Godelieve van Heteren
24. oktober 2023
Godelieve heeft na haar artsexamen een reeks van academische, politieke en bestuurlijke functies bekleed. Ze was o.a. universitair docent en onderzoeker, Lid van de Tweede Kamer, directeur van Cordaid en directeur van het Rotterdam Global Health Initiative aan de EUR. Ze is de laatste jaren steeds meer werkzaam als senior international consultant gezondheid, governance en performance-based financing voor grote internationale organisaties als WHO, Wereldbank e.a. op meerdere continenten
Sarah van der Lely
12. april 2023
Sarah is ANIOS kindergeneeskunde, oprichter en voorzitter van stichting Zorgmakers en heeft twee documentaires over de zorg gemaakt voor Tegenlicht. Ze werd digitaal geïnterviewd door Johanna da Silva Voorham. Ze hebben uitgebreid gesproken over hoe verandering in de zorg daadwerkelijk plaats kan vinden en hoe creativiteit daar een rol in speelt.

Antoinet Oostindiër
01. maart 2023
Antoinet is psychiater en oprichtster van AerreA, een specialistische ggz-instelling voor zorgprofessionals.
Irene Mathijssen
29. januari 2023
Irene is plastisch chirurg, hoogleraar craniofaciale aandoeningen aan de Erasmus Universiteit, hoofd van de afdeling plastische chirurgie van het ErasmusMC en tevens is zij coördinator van het European Reference Network Craniofacial Anomalies and ENT Disorders.

29. november 2022
Tineke Plat, die voorheen zelf 10 jaar heeft gewerkt als arts, helpt nu als Roer Om Expert artsen die zijn vastgelopen in hun carrière en overwegen een nieuwe weg in te slaan.
Saskia Middeldorp
13. oktober 2022
Saskia is internist-vasculair geneeskundige, hoogleraar Interne geneeskunde aan de Radboud Universiteit en hoofd van de afdeling Interne geneeskunde van het Radboud MC.

Iris Sommer
24. september 2022
Iris Sommer is psychiater en schrijver van het boek Het Vrouwenbrein.
20. februari 2022
Ellen Bosnak is psychiater in het Amsterdam UMC, onderwijsontwikkelaar, oprichter van Doctors for Malawi, moeder van 3 kinderen en heel gelukkig met haar werk. Ze werd geïnterviewd door Lara Tahir.

29. december 2021
Heleen Esser (socioloog) en Claire Loots (huisarts) zijn oprichters van Geneeskeuze en Leading Doctors, een Stichting die het welzijn in de zorg vergroot –van medici én patiënten- door duurzame inzetbaarheid te versterken. Zij werden geïnterviewd door Maryse Besseler-Roelofsen.
Annemarie van Bellegem
18. november 2021
Annemarie van Bellegem is kinderarts sociale pediatrie, arts bij het Centrum voor Seksueel Geweld (CSG) en het Landelijk Expertise Centrum voor Kindermishandeling (LECK). Daarnaast is ze een van de initiatiefnemers van K-EET, Landelijke Ketenaanpak EETstoornissen.

Meer weergeven