30. juni 2020
Wanda is longarts en activist tegen de tabaksindustrie.
28. december 2019
Mireille Pluijgers-van der Velden heeft na haar Gezondheidswetenschappen en Geneeskunde studie, de specialisaties Ouderen- en Huisartsgeneeskunde gedaan. Ze praktiseert niet meer als arts en werkt inmiddels al jaren als organisatieadviseur en consultant. Recent is ze haar eigen bedrijf ‘Strategisch Zorgadvies’ gestart.

19. oktober 2019
Froukje is KNO-arts en tevens oprichter van haar bedrijf ‘Zorg voor de dokter’.
12. september 2019
Mia is basisarts en medeoprichter van De Jonge Dokter, een organisatie die pleit voor een cultuur verandering in de zorg en de belangen behartigt van de ANIOS.

19. juni 2019
Carolien is radioloog in het OLVG in Amsterdam, met als aandachtsgebied neuroradiologie en hoofd-hals radiologie. Verder verdiept zij zich in deep learning en artificial intelligence en de rol daarvan in de toekomst van de zorg.
19. juni 2019
Anna, dochter van ouders die beiden werkzaam zijn als anesthesioloog, besloot op jonge leeftijd dat ze niet in de voetsporen van haar ouders wilde treden. Het tegenovergestelde gebeurde: vol passie werkt ze nu als cardiothoracaal anesthesioloog bij het UMC Utrecht.

12. juni 2019
Maddy is gynaecoloog in het Haaglanden Medisch Centrum en oprichter van het expertise centrum ‘Endometriose in balans’.
26. mei 2019
Stephanie is afdelingshoofd Interne Geneeskunde van het ErasmusMC en tevens lid van de Raad van Commissarissen van zorgverzekeraar CZ.

01. mei 2019
Miranda is oncologisch chirurg en sinds 2013 is ze werkzaam in het Alexander Monro Ziekenhuis. Vanaf 2017 is ze ook gecertificeerd orthomoleculair therapeut.
08. maart 2019
Salma Hashul is a general practitioner in Stone Town, Zanzibar. She works at the Mnazi Mmoja government hospital. She is a very ambitious woman and she gives us an insight in her career and life.

Meer weergeven