12. september 2019
Mia is basisarts en medeoprichter van De Jonge Dokter, een organisatie die pleit voor een cultuur verandering in de zorg en de belangen behartigt van de ANIOS.
19. juni 2019
Carolien is radioloog in het OLVG in Amsterdam, met als aandachtsgebied neuroradiologie en hoofd-hals radiologie. Verder verdiept zij zich in deep learning en artificial intelligence en de rol daarvan in de toekomst van de zorg.

19. juni 2019
Anna, dochter van ouders die beiden werkzaam zijn als anesthesioloog, besloot op jonge leeftijd dat ze niet in de voetsporen van haar ouders wilde treden. Het tegenovergestelde gebeurde: vol passie werkt ze nu als cardiothoracaal anesthesioloog bij het UMC Utrecht.
12. juni 2019
Maddy is gynaecoloog in het Haaglanden Medisch Centrum en oprichter van het expertise centrum ‘Endometriose in balans’.

26. mei 2019
Stephanie is afdelingshoofd Interne Geneeskunde van het ErasmusMC en tevens lid van de Raad van Commissarissen van zorgverzekeraar CZ.
01. mei 2019
Miranda is oncologisch chirurg en sinds 2013 is ze werkzaam in het Alexander Monro Ziekenhuis. Vanaf 2017 is ze ook gecertificeerd orthomoleculair therapeut.

08. maart 2019
Salma Hashul is a general practitioner in Stone Town, Zanzibar. She works at the Mnazi Mmoja government hospital. She is a very ambitious woman and she gives us an insight in her career and life.
25. februari 2019
Heleen is gepromoveerd bij de Cardiologie en ze heeft gelijktijdig de opleiding tot Spoedeisende Hulp arts afgerond. Naast haar huidige werk als SEH-arts is ze het creatieve brein achter Make Science Work.

05. januari 2019
Daphne is begonnen als AIOS urologie en tijdens de opleiding heeft ze de overstap gemaakt naar de chirurgie. Ze is nu één van de weinige vrouwelijke pancreaschirurgen in Nederland.
20. december 2018
Giliam is begonnen als kinderarts, maar ze heeft uiteindelijk haar hart gevolgd en de Sociale Onderneming MedGezel opgericht.

Meer weergeven