12. juni 2019
Maddy is gynaecoloog in het Haaglanden Medisch Centrum en oprichter van het expertise centrum ‘Endometriose in balans’.
26. mei 2019
Stephanie is afdelingshoofd Interne Geneeskunde van het ErasmusMC en tevens lid van de Raad van Commissarissen van zorgverzekeraar CZ.

01. mei 2019
Miranda is oncologisch chirurg en sinds 2013 is ze werkzaam in het Alexander Monro Ziekenhuis. Vanaf 2017 is ze ook gecertificeerd orthomoleculair therapeut.
08. maart 2019
Salma Hashul is a general practitioner in Stone Town, Zanzibar. She works at the Mnazi Mmoja government hospital. She is a very ambitious woman and she gives us an insight in her career and life.

25. februari 2019
Heleen is gepromoveerd bij de Cardiologie en ze heeft gelijktijdig de opleiding tot Spoedeisende Hulp arts afgerond. Naast haar huidige werk als SEH-arts is ze het creatieve brein achter Make Science Work.
05. januari 2019
Daphne is begonnen als AIOS urologie en tijdens de opleiding heeft ze de overstap gemaakt naar de chirurgie. Ze is nu één van de weinige vrouwelijke pancreaschirurgen in Nederland.

20. december 2018
Giliam is begonnen als kinderarts, maar ze heeft uiteindelijk haar hart gevolgd en de Sociale Onderneming MedGezel opgericht.
12. december 2018
Sarwa is opgegroeid met een flinke dosis idealisme en ambitie en ze heeft op jonge leeftijd al een indrukwekkende wetenschappelijke en internationale carrière opgebouwd. Momenteel is ze medeverantwoordelijk voor het levertransplantatieprogramma in het Erasmus MC.

03. december 2018
Wietske is opgeleid tot chirurg. Ze is tijdens haar carrière steeds meer bestuurlijke functies gaan bekleden en dit beviel zo goed dat ze in 2017 de definitieve overstap maakt naar ziekenhuisbestuur, als lid van de Raad van Bestuur van het Maasstad Ziekenhuis.
18. november 2018
Franske is werkzaam geweest als verzekeringsarts, anesthesist, intensivist, inspecteur IGJ en tegenwoordig is ze zzp-er. Door deze flinke dosis ervaring, heeft ze een duidelijk beeld gekregen van de toekomst van de gezondheidszorg in Nederland.

Meer weergeven