29. december 2021
Heleen Esser (socioloog) en Claire Loots (huisarts) zijn oprichters van Geneeskeuze en Leading Doctors, een Stichting die het welzijn in de zorg vergroot –van medici én patiënten- door duurzame inzetbaarheid te versterken. Zij werden geïnterviewd door Maryse Besseler-Roelofsen.
18. november 2021
Annemarie van Bellegem is kinderarts sociale pediatrie, arts bij het Centrum voor Seksueel Geweld (CSG) en het Landelijk Expertise Centrum voor Kindermishandeling (LECK) en een van de initiatiefnemers van K-EET, Landelijke Ketenaanpak EETstoornissen. Zij werd geïnterviewd door Nina Gelineau.

Marlies Schijven
12. oktober 2021
Dr. Marlies Schijven is chirurg, hoogleraar, Chief Medical Information Officer bij het ministerie van VWS en medeoprichter van Prullenbakvaccin. Zij werd geïnterviewd door Jasmijn Valkenburg.
Niloufar Ashtiani
06. september 2021
Drs. Niloufar Ashtiani is kinderarts, oprichter van CoMaster en runt samen met haar man een designstudio.

Saskia Peerdeman
08. augustus 2021
Saskia is neurochirurg, hoogleraar, directeur van het instituut onderwijs en opleiden AMC en vice-decaan van de faculteit der geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam.
Wanda de Kanter
30. juni 2020
Wanda is longarts en activist tegen de tabaksindustrie.

28. december 2019
Mireille Pluijgers-van der Velden heeft na haar Gezondheidswetenschappen en Geneeskunde studie, de specialisaties Ouderen- en Huisartsgeneeskunde gedaan. Ze praktiseert niet meer als arts en werkt inmiddels al jaren als organisatieadviseur en consultant. Recent is ze haar eigen bedrijf ‘Strategisch Zorgadvies’ gestart.
19. oktober 2019
Froukje is KNO-arts en tevens oprichter van haar bedrijf ‘Zorg voor de dokter’.

12. september 2019
Mia is basisarts en medeoprichter van De Jonge Dokter, een organisatie die pleit voor een cultuur verandering in de zorg en de belangen behartigt van de ANIOS.
19. juni 2019
Carolien is radioloog in het OLVG in Amsterdam, met als aandachtsgebied neuroradiologie en hoofd-hals radiologie. Verder verdiept zij zich in deep learning en artificial intelligence en de rol daarvan in de toekomst van de zorg.

Meer weergeven