14. mei 2024
Ilse is Internist-Intensivist, lid van de Raad van Bestuur van het HagaZiekenhuis en Voorzitter Raad van Toezicht Qualicore Europe
Tjitske Kleefstra
15. april 2024
Prof. Tjitske Kleefstra is afdelingshoofd en hoogleraar klinische genetica bij het Erasmus MC. Voor Dokters op Hakken spreken we met Tjitske. Wat zijn haar drijfveren? Hoe was haar traject van student naar hoogleraar en afdelingshoofd? En hoe is het als een syndroom je eigen naam draagt?

Karin Kaasjager
08. maart 2024
Karin is Hoogleraar Interne Acute Geneeskunde en is werkzaam in het Julius Centrum UMC Utrecht
Godelieve van Heteren
24. oktober 2023
Godelieve heeft na haar artsexamen een reeks van academische, politieke en bestuurlijke functies bekleed. Ze was o.a. universitair docent en onderzoeker, Lid van de Tweede Kamer, directeur van Cordaid en directeur van het Rotterdam Global Health Initiative aan de EUR. Ze is de laatste jaren steeds meer werkzaam als senior international consultant gezondheid, governance en performance-based financing voor grote internationale organisaties als WHO, Wereldbank e.a. op meerdere continenten

Sarah van der Lely
12. april 2023
Sarah is ANIOS kindergeneeskunde, oprichter en voorzitter van stichting Zorgmakers en heeft twee documentaires over de zorg gemaakt voor Tegenlicht. Ze werd digitaal geïnterviewd door Johanna da Silva Voorham. Ze hebben uitgebreid gesproken over hoe verandering in de zorg daadwerkelijk plaats kan vinden en hoe creativiteit daar een rol in speelt.
Antoinet Oostindiër
01. maart 2023
Antoinet is psychiater en oprichtster van AerreA, een specialistische ggz-instelling voor zorgprofessionals.

Irene Mathijssen
29. januari 2023
Irene is plastisch chirurg, hoogleraar craniofaciale aandoeningen aan de Erasmus Universiteit, hoofd van de afdeling plastische chirurgie van het ErasmusMC en tevens is zij coördinator van het European Reference Network Craniofacial Anomalies and ENT Disorders.
29. november 2022
Tineke Plat, die voorheen zelf 10 jaar heeft gewerkt als arts, helpt nu als Roer Om Expert artsen die zijn vastgelopen in hun carrière en overwegen een nieuwe weg in te slaan.

Saskia Middeldorp
13. oktober 2022
Saskia is internist-vasculair geneeskundige, hoogleraar Interne geneeskunde aan de Radboud Universiteit en hoofd van de afdeling Interne geneeskunde van het Radboud MC.
Iris Sommer
24. september 2022
Iris Sommer is psychiater en schrijver van het boek Het Vrouwenbrein.

Meer weergeven