Over ons


 

Tahnee de Vringer

 

Oprichter van Dokters op hakken. 


Begin 2018 ben ik begonnen met de vooropleiding Chirurgie en heb ik mijn hakken tijdelijk verruild voor fraaie witte klompen. 

 

In mijn leven heb ik het geluk gehad omringd te zijn met sterke vrouwen met een eigen mening en een eigen pad. Het is mijn doel een platform te ontwikkelen waar verhalen van ambitieuze dokters gedeeld kunnen worden met heel Nederland. 

 

Ik hoop dat je het leuk vindt om te lezen en geïnspireerd raakt door de vrouwen op het blog!

 

Marlie Muusers

 

Momenteel doe ik mijn masteronderzoek bij de kinderneurologie en intensive care. Vanaf de zomer van 2019 ga ik gewapend met een wapperende witte jas de praktijk in. 

 

Ik heb veel bewondering voor ambitieuze vrouwen die hun doelen met vertrouwen nastreven.  Zij stappen uit hun comfort zone en laten zich niet uit het veld slaan. Ik vind het erg leuk dat ik mag bijdragen aan het delen van hun verhalen.

 

Hopelijk geeft een kijkje in de levens van deze vrouwen, jou inzicht, moed en vertrouwen om je eigen plannen te realiseren.

 

Dasha Fedorushkova

 

Ik ben derdejaars Geneeskundestudent aan de Erasmus Universiteit.

 

Ik vind het belangrijk dat alle vrouwen, jong of oud, de kansen krijgen die ze verdienen in het leven en zich niet laten tegenhouden door heersende overtuigingen.

 

Ik hoop dat je je geïnspireerd voelt door de interviews op deze site om een eigen pad te volgen.

 

The sky is the limit, baby!